Vi behöver bli fler som driver den hållbara utvecklingen framåt i våra organisationer. Hur kan vi stoppa klimatförändringen tillräckligt snabbt? Vilken roll kan näringslivet spela?

Det är med stor passion och stolthet som Fotografiska och Climate First har gått ihop i ett viktigt samarbete och skapar ett forum som inspirerar för att minska klimatförändringarna. Noga utvalda gäster från näringslivet och politiken bjuds in vid olika eventtillfällen som vill göra skillnad och bidra till en bättre värld. Hållbarhetsexpeter inom olika områden gästar varje tillfälle för att dela med sig av erfarenheter, kunskap, inspiration och verktyg för att vi ska komma framåt tillräckligt snabbt i detta viktiga arbete.

Fotografiska arbetar för att inspirera till en mer medveten värld och erbjuder fysiska och digitala möten som inkluderar en hållbar helhetsupplevelse.

Den 14 oktober lanseras detta initiativ på Fotografiska både fysiskt och digitalt! Med Hermes Group som eventleverantör kommer vi kunna genomföra eventet hållbart. De ligger i framkant för en hållbar utveckling i eventbranschen och bevisar att man kan arbeta hållbart även när man skapar unika upplevelser.

Är du intresserad av att veta mer och ta del av lanseringseventet digitalt? Kontakta rebecca.pettersson@hermesgroup.se

Tillsammans mot en hållbar värld!

Categories:

Tags:

Comments are closed